90 jarig jubileum

Dit jaar bestaat de Orthense Harmonie negentig jaar. Op zaterdagavond 28 oktober aanstaande vanaf 20.00 wordt dit gevierd tijdens een avondvullend en afwisselend jubileumconcert in Café van Aken, Tramkade 24 te ’s-Hertogenbosch (voormalig Koudijs).

Gastpresentator van de avond is Jan Roosen, bekend van o.a. de Kleinkeinder. Hij zal het publiek op geheel eigen wijze meenemen door het programma, wat is opgedeeld in diverse blokken, waarin verschillende thema’s in muziekstukken worden verbeeld.

Na de pauze zal het jeugdorkest laten horen dat de Orthense Harmonie pas 90 jaar jong is. Hierna zal het groot orkest weer haar programma vervolgen. De Orthense Harmonie staat onder leiding van dirigent Anneke Konings-Kros.

Aansluitend aan het jubileumconcert is er een heuse ‘after-party’ waar de band ‘Copchase’ zal optreden. Diezelfde avond zullen ook twee jubilarissen worden gehuldigd voor hun lidmaatschap en is er bovendien de gelegenheid om de speciaal vervaardigde jubileum-verjaardagskalender aan te schaffen.

Het jubileumconcert van de Orthense Harmonie is voor jong en oud vindt plaats in Café van Aken, Tramkade 24 te ’s-Hertogenbosch (voormalig Koudijs) de aanvang is om 20.00 uur en de entree is slechts € 5,- bestel hier al vast uw kaarten

Geplaatst in Uncategorized