Maestro073 –

Het evenement dat je niet mag missen

Al een aantal jaar is op televisie het populaire programma Maestro te zien, waarin bekende Nederlanders de uitdaging aangaan om een orkest te dirigeren. De Orthense Harmonie wil dit concept nu in een Bosch jasje gieten door een zestal bekende Bosschenaren in de rol van Maestro haar harmonieorkest te laten dirigeren tijdens een Maestro 073 concert in het Theater aan de Parade op zondag 24 maart 2019 van 14.30-18.00 uur. In samenwerking met Gospel- en popkoor Spirit en zangeres Linda Pelders wordt het een geweldig mooie, vermakelijke en muzikale middag. Het event dat je niet mag missen! Voor meer info: klik op onderstaand logo.

De zes bekende Bosschenaren zijn de uitdaging aangegaan om zich te ontwikkelen tot dirigent. Hierin worden ze vooraf gecoacht door onze dirigent Anneke Konings-Kros. Ook mogen ze oefenen met het orkest. Iedere maestro dirigeert bij het concert in het Theater aan de Parade twee muziekstukken en wordt daarbij beoordeeld door een deskundige jury. Wie heeft het orkest het best onder controle? Wie laat het orkest muzikaal het meest floreren? Wie wint aan het eind van het concert de gouden baton?

Geplaatst in Uncategorized