Lid Worden

Zowel voor de ervaren muzikant als de beginnende leerling is er plek bij de Orthense Harmonie.

Naast de muzikale activiteiten is er ook veel aandacht voor het sociale aspect van de harmonie. Samen spelen in een harmonie is net als een teamsport. Je hebt elkaar nodig om een goed resultaat te bereiken. Aanwezigheid op de repetities is daarom van belang.

Voor vragen over lidmaatschap of opleiding; neem contact op via het contactformulier.

Inschrijf formulier Machtiging incasso
Repetities

Het groot orkest repeteert iedere zondag van 10.30-12.30 uur in het Nico Schuurmanshuis onder leiding van Anneke Konings-Kros.

Het opleidingsorkest repeteert iedere week op zondag van 9.45-10.30 uur in het Nico Schuurmanshuis onder leiding van Jenine van de Werken.

Het instaporkest repeteert om de week op zondag van 9.45-10.30 uur in de schijvenloods onder leiding van Adri Broekhof.

Het VIO (volwassen instaporkest) repeteert elke week in de schijvenloods onder leiding van Jenine van de Werken. Instromen is afhankelijk van het niveau van het VIO op dat moment en in overleg met de dirigent.

Concerten

Vaste concerten zijn het jaarlijkse concert op kerstavond, het nieuwjaarsconcert en het donateursconcert.

Daarnaast werkt de Orthense Harmonie ieder jaar toe naar een groot concert met een speciaal thema, zijn er uitwisselingsconcerten of optredens bij evenementen.

De Orthense Harmonie is nadrukkelijk geen marcherende vereniging, maar eens per jaar met Koningsdag lopen we een muzikaal rondje in Orthen met de kinderen die hun fiets hebben versierd.