info@orthenseharmonie.nl

RAAK!

UITGESTELD – HILARISCHE THEATERVOORSTELLING RAAK!!!

van Vincent Houdijk en Bart der Rijk samen met de Orthense Harmonie

 

VANAF 2020 ZAL DE INTERACTIEVE VOORSTELLING RAAK! DE WERELD VAN DE BLAASMUZIEK IN VERVOERING GAAN BRENGEN. EEN MIDDAG- OF AVONDVULLENDE SHOW IN SAMENWERKING MET BLAASORKESTEN UIT HET HELE LAND!

IN 2020 2020 ZOU DE EERSTE VOORSTELLING VAN RAAK! IN PREMIÈRE GAAN IN DE KENTERING IN ROSMALEN.
DEZE VOORSTELLING IS UITGESTELD
NIEUWE DATUM VOLGT

DE ORTHENSE HARMONIE UIT ‘S-HERTOGENBOSCH ZAL EEN HILARISCHE, INTERACTIEVE THEATERSHOW PRESENTEREN SAMEN MET DE TOPARTIESTEN BART DE RIJK (OA. NEW KIDS TURBO EN NITRO) EN VINCENT HOUDIJK (OA. VINNIEVIBES EN TRIFID).

LOCATIE: DE KENTERING IN ROSMALEN
AANVANG SHOW: 14:30
TICKETS: €11,- (VIA ONDERSTAANDE LINK)

TICKETS

TOPARTIESTEN BART DE RIJK EN VINCENT HOUDIJK LEERDEN ELKAAR IN 2008 KENNEN TOEN ZIJ BEIDEN IN DE EFTELINGBAND WERDEN AANGENOMEN. NADAT ZE ZO’N 600 SHOWS MET ELKAAR SPEELDEN IN 4 JAAR TIJD VERLEGDEN ZIJ HUN GRENZEN OOK BUITEN HET PRETPARK. BART CREËERDE EEN EIGEN THEATERSHOW WAARIN VINCENT EEN PROMINENTE ROL VERVULDE! DE SHOWS VAN DEZE HEREN ZIJN GEVULD MET ENORM VEEL HUMOR, KRACHTIG SAMENSPEL, FENOMENALE TIMING EN PRACHTIGE MUZIEK. UITEINDELIJK IS DEZE VOORSTELLING RAAK! ONTWIKKELD, WAARBIJ DE VOOROORDELEN VAN EEN BLAASORKEST (SAAI, OUBOLLIG ETC.) BINNEN DE EERSTE MINUTEN NIET MEER AAN DE ORDE ZIJN. RAAK! VERBINDT EN VERNIEUWT OP EEN UNIEKE MANIER EN ZOALS NIET EERDER IN DE BLAASMUZIEK VERTOOND IS.